Följ HJÄLTEVADSHUS

Nytt hus i småländsk succéserie!

Pressmeddelande   •   Mar 10, 2015 18:43 CET

Sober är ett elegant och smidigt hus som passar utmärkt på lite mindre tomter. 2012 tog Hjältevadshus fram ett nytt byggsystem där ambitionen var att skapa marknadens mest energieffektiva byggmetod och ett tydligt plattformstänk. Detta system lanserades under 2013 och under namnet S-serien.

– Det är lätt att fortsätta den här satsningen när vi får så bra feedback från Sveriges husköpare. Vi låter våra kunder sätta betyg på Reco.se och där är S-seriens köpare mer än nöjda. Våra hus får i genomsnitt betyget 4,3 av 5 möjliga, något vi är mycket stolta över, säger Mikael R Olsson marknadschef på Hjältevadshus.

Ett hus som tar mindre plats, men som har rum för det mesta

Trenden går mer och mer mot 2-plans hus och därför är det naturligt att lansera ytterligare ett hus i samma serie. Sober är dock lite mindre än de tidigare husen – det är anpassat till mindre tomter och storstadsområden där utrymmet och marken är begränsad. Det är ett hus för moderna husköpare med moderna behov. Samtidigt byggs huset till stora delar i Hjältevadshus snustorra byggmiljö för att undvika fukt och det tar sedan bara 4-5 veckor att få det färdigt på byggplatsen.

– Sober ligger helt i enlighet med den strategi som företaget har tagit fram där vi ska bli ledande inom industriell trähusbyggnation. Vi har gått över till ett plattformstänk som liknar bilindustrin. Tidigare har vi byggt allt för alla, men nu fokuserar vi på det som vi är bäst på – att bygga långa serier av liknande hus och lägenheter. Denna satsning var nödvändig och har gjort oss än mer attraktiva för våra kunder. Försäljningsframgångarna är ett bevis på att det fungerar, säger Mikael R. Olsson avslutningsvis.

För mer information om Sober och Hjältevadshus, vänligen kontakta:

Mikael R Olsson, Marknad och Försäljningschef Hjältevadshus, tel 070 842 45 30 mikael.r.olsson@hjaltevadshus.se

 

Om Hjältevadshus

I småländska Hjältevad har vi byggt trähus med fokus på trygghet i över 60 år, vilket har resulterat i Sveriges säkraste byggmetod. Sedan 2012 ägs vi av Pulsen som är ett av Sveriges mest framgångsrika och stabila IT-bolag. Ett företag som har varit familjeägt sedan starten 1964.