Följ HJÄLTEVADSHUS

Ledande småhusföretag rekryterar ny markutvecklingschef och breddar verksamheten

Pressmeddelande   •   Sep 30, 2016 08:13 CEST

Ulrik Herbertsson, Markutvecklingsansvarig Hjältevadshus

Hjältevadshus bygger idag alla sorters bostäder, både B2B och direkt till privatkunder. Att företaget nu strategiskt går in och aktivt köper mark gör att positionen stärks ytterligare samtidigt som det möjliggör för företaget att erbjuda mer kompletta lösningar.

– Vi kommer att köpa in färdiga tomter, men även råmark. Vi är långsiktiga i detta. Redan idag finns det mark i koncernen, vår ägare Pulsen har mark som vi nu kommer att börja planlägga. Vi vill köpa mark där det byggs nya bostäder, vi kommer inte vara så aktiva i storstäderna utan fokusera mer på kommuner där det bor mellan 15 000 och 100 000 invånare.

Hjältevadshus letar aktivt efter attraktiv tomtmark

Nu söker Hjältevadshus aktivt efter attraktiv mark runt om i Sverige. Om du har mark att sälja så är du därför välkommen att kontakta nya markutvecklingschefen Ulrik Herbertsson.

– Alla som har attraktiv tomtmark är givetvis välkomna att kontakta oss. Vi kommer även själva att aktivt leta efter mark och vår förhoppning är att kunna etablera oss starkt över tid och kunna leverera attraktiva paketlösningar med både hus och tomt till kund, avslutar Pontus Eklind. 

--- Vi har byggt hus sedan 1947, sedan 2012 ägs vi av Pulsen AB , Sveriges äldsta IT företag ---