Följ HJÄLTEVADSHUS

HJÄLTEVADSHUS AVSLUTAR ÅRET MED REKORDFÖRSÄLJNING OCH NY HUSSIDA

Pressmeddelande   •   Dec 22, 2015 16:09 CET

2015 har varit ett nytt rekordår för oss på Hjältevadshus med en ökad försäljning på 54%. Nu ser vi fram emot ett nytt år av god tillväxt och möter nya utmaningar tillsammans med ny hemsida och ännu starkare sortiment.

Den nya hemsidan har flera nya, spännande funktioner, bland annat hittar besökaren över 3000 lediga tomter och inspiration från riktiga Hjältevadshem. Samtidigt har vi skapat ett nytt helhetskoncept där vi slimmat ner antalet hus, ökat kvaliteten på de som finns kvar och där vi fokuserar helt och hållet på det vi kan bäst – småländska kvalitetshus. På nya hjaltevadshus.se hittar du ett husföretag som vågar tänka nytt och som satsar hårt på att bli branschledande.

Ett Hjältevadshus byggs inomhus, viket vi alltid gjort för att säkerställa vår höga kvalitet. Nyheten är att vi har slimmat ner antalet hus för att ge folkets husfavoriter lite extra kärlek. Modellerna har blivit färre, men bättre. Samtidigt har vi utvecklat nya funktioner som gör det enklare att både köpa och bygga hus.

--- Vi har byggt hus sedan 1947, sedan 2012 ägs vi av Pulsen AB , Sveriges äldsta IT företag ---