Följ HJÄLTEVADSHUS

Erfaren duo i ledningen på småhusbyggaren Hjältevadshus

Pressmeddelande   •   Apr 30, 2019 09:02 CEST

Stefan Lind är ny VD för Hjältevadshus

Husbyggaren Hjältevadshus har genomfört förändringar i ledningen och tar nu in Stefan Lind som ny VD och Ola Adolfsson som ny produktionschef.

Hjältevadshus har levererat högkvalitativa trähus sedan 1947 och är sedan 2012 en del av Pulsenkoncernen. Efter att behoven på småhusmarknaden förändrats under det senaste året har bolaget genomfört förändringar i organisationen för att långsiktigt utveckla företaget. Ett led i förändringen är den nya ledning som nu kommer på plats.

Stefan Lind går in i rollen som VD för Hjältevadshus. Stefan kommer närmast från ett interimuppdrag inom Herencokoncernen. Med sig har han även bevisad framgång i VD-roller på bland annat HTC Group i Söderköping och inom B&B Tools-koncernen.

- Stefan är en erfaren VD och en duktig ledare. Med sin gedigna bakgrund från industrin, med fokus på försäljning och marknad, och sin förmåga att växa affärer, ser jag att han är en mycket bra match med Hjältevadshus ambitioner framåt, säger Jonus Bartholdson, koncern-vd på Pulsen som äger Hjältevadshus sedan 2012.

Sedan några veckor är också Ola Adolfsson på plats som ny produktionschef på Hjältevadshus. Ola Adolfsson har över trettio års erfarenhet inom byggbranschen och har de senaste 12 åren arbetat som VD på modulhusbyggaren Flexator i Småland.

- Det är en väldigt meriterad duo som nu kommer på plats i ledningen för Hjältevadshus. Vi har en fantastisk produkt med flest nollfelshus i hela branschen och en unik byggprocess som gör husköpet både snabbt och tryggt för kunderna. Som ägare har vi ett långsiktigt engagemang i bolaget och med Stefan och Ola på plats ser jag att vi tar ett stort steg framåt i att utveckla vår affär, säger Jonus Bartholdson.

Mer info:

Stefan Lind på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stefan-lind-ao/

Ola Adolfsson på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ola-adolfsson-62254549/

Pulsen vill vara med och skapa en bättre omvärld för människor inom en lång rad olika områden. För Pulsen går vägen dit genom IT. Med digitala lösningar, tjänster och spetskompetens möter Pulsenbolagen utmaningarna och skapar långsiktigt värde tillsammans med sina kunder.

Pulsen grundades 1964 och är Sveriges äldsta verksamma IT-företag. Den familjeägda koncernen har idag över 1300 anställda och en omsättning på mer än 3 miljarder kronor. Koncernen består av de fyra IT-bolagen Pulsen Integration, Pulsen Omsorg, Pulsen Production och Pulsen Retail, samt Pedab Group, Pulsen Fastigheter, Pulsen Konferens, Releasy och Indicate Me, Hjältevadshus, 21 Grams och Pulsen kapitalförvaltning. Pulsen AB är koncernmoder och styrelsens säte är i Borås. https://pulsen.se

Hjältevadshus

I småländska Hjältevad har Hjältevadshus byggt trähus med fokus på trygghet i över 70 år. Bolaget bygger alla hus inomhus, i en torr och säker miljö, för att undvika fukt och mögel. Då allt byggs under ett och samma tak kan man avsyna varje arbetsmoment på bästa sätt för att kontrollera att hantverket håller hög kvalité från början till slut. Det har gett Hjältevadshus flest nollfelshus i branschen och renommé för Sveriges säkraste byggmetod.
https://hjaltevadshus.se